Over ons

Een betaalbare woning bemachtigen? Je droomhuis kopen? Wat je ook zoekt, in de huidige woningmarkt heb je de hulp van een gedreven expert nodig om in het bezit te komen van die felbegeerde huissleutels. Iemand die veel kennis heeft van de woningmarkt in de regio én snel kan schakelen. Ook als je je huis wilt verkopen of een taxatie nodig hebt zijn kennis en snelheid noodzakelijk om de juiste waarde te krijgen.

Van Waarde Vastgoed en Taxaties uit Elst maakt het verschil door:

  • kennis van zaken als makelaar en veelgevraagd taxateur
  • specifieke kennis van de woningmarkt in de regio Arnhem-Nijmegen-Betuwe
  • een snelle, flexibele en eigentijdse aanpak, waar jij geen omkijken naar hebt

Daar zorg ik persoonlijk voor!
Ruben Diks - makelaar/taxateur Van Waarde Vastgoed & Taxaties

Als vader met een jong gezin ken ik als geen ander het belang van een fijn huis en een prettige woonomgeving. Dat wil ik ook voor jou! Ik ga altijd voor het allerbeste resultaat. Direct contact met jou als koper of verkoper is daarbij belangrijk omdat de ideale woonbeleving voor iedereen anders is. Daarom vind je bij Van Waarde Vastgoed & Taxaties geen andere makelaars: ik zet me persoonlijk in voor de maximale waarde van jouw huis en vooral voor jouw woongeluk.

Bekijk de mogelijkheden voor een huis kopen, je huis verkopen of een huis laten taxeren. Of neem direct contact op voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking.

Neem contact op