Verkoop

Om je huis goed te verkopen heb je de juiste strategie nodig. Vanuit Van Waarde Vastgoed & Taxaties help ik jou bij iedere stap in het proces. En dat voegt veel waarde toe aan jouw huis!

Stap 1 Woning van waarde

Om de meeste waarde uit je huis te halen, is de eerste stap enorm belangrijk: het bepalen van de juiste vraagprijs. Een goede waardebepaling is daarvoor het startpunt. Door mijn ervaring en kennis van de markt in de regio weet ik als geen ander de juiste waarde van jouw huis te bepalen. Ook kan ik je helpen om die waarde nog meer zichtbaar te maken als mensen de woning komen bekijken.

Stap 2 Het verhaal van jouw huis

Nu we de waarde weten ga ik kijken hoe we jouw huis het beste onder de aandacht kunnen brengen. Dat begint met een goede presentatie. Pak je die op de juiste manier aan, dan val je op tussen het aanbod in de regio Arnhem-Nijmegen-Betuwe. Wij zorgen voor mooie, professionele foto’s. Die zijn onmisbaar, want ze vertellen veel over je huis. Met heldere beschrijvingen benadrukken we het karakter en de mogelijkheden van jouw huis. Ook een duidelijke plattegrond van elke verdieping en de eventuele tuin hoort erbij. Zo maken we het verhaal compleet.

Stap 3 Naar buiten

Als het presentatiemateriaal klaar is, breekt het moment aan om overal bekend te maken dat jouw huis te koop staat. Dat begint met een vermelding op deze website. Natuurlijk komt het ook op Funda en plaatsen we berichten op social media. En er komt een bord voor de deur of een affiche in het raam. Samen plannen we de bezichtigingen. Dat kan op kijkdagen of persoonlijk op afspraak. Ik doe er alles voor om een passende koper te vinden die jouw huis op waarde schat.

Stap 4 De overdracht

We hebben er een klap op gegeven, je huis is verkocht! Nu zorg ik persoonlijk voor de juiste afhandeling: van het tekenen van het koopcontract tot de inspectie van het huis. Ik ga mee naar de notaris, want ik zie de transactie als ‘samen uit, samen thuis’. Ook ben ik erbij als de koper de sleutel krijgt. Een belangrijk moment voor jou én voor de nieuwe bewoner!

Jouw eerste stap? Maak een afspraak met mij!

Graag zet ik als verkoopmakelaar met jou de 4 stappen naar de succesvolle verkoop van jouw huis. Ik help je om in alle stappen waarde toe te voegen. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op