Aankoop

Het zijn pittige tijden voor kopers. De vraagprijs wordt vaak overboden. Ook als je er als de kippen bij bent, vis je vaak achter het net. Wat je nodig hebt om te slagen, is een makelaar met kennis van de regionale markt, met een flink netwerk en de flexibiliteit om razendsnel te handelen. Daarmee bewijst Van Waarde Vastgoed & Taxaties zijn waarde.

Mijn toegevoegde waarde zit in specifieke dingen die in de vastgoedmarkt van wezenlijk belang zijn. Ik heb een-op-een contact met jou als kopende partij, dus ik ken jouw wensen. En cruciaal is dat de woningmarkt in de regio Arnhem-Nijmegen-Betuwe voor mij geen geheimen heeft. Mijn netwerk is groot en ik kan direct schakelen met alle betrokken partijen, waaronder banken en hypotheekverstrekkers.

Ik weet hoeveel stress er soms komt kijken bij het kopen van een huis. Die beperk ik tot het minimum door jou al het werk uit handen te nemen. Zo kan dit proces voor jou zorgeloos verlopen. Geen ingewikkelde formulieren of onduidelijke onderhandelingen. Doordat ik jou zo veel mogelijk ontzorg, kun jij je vooral richten op de leuke kanten van de zoektocht en de aankoop!

Neem contact op om een afspraak te maken en ik leg je uit wat ik voor jou kan betekenen om jouw woondroom waar te maken.

Neem contact op